Thuis

CCSC Petroleum Equipment Limited Company Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CCSC-de Naamloze vennootschap van het Aardoliemateriaal was opstelling op 2008, gelegen bij Jinhu-stad, Huaian-stad, China. Wij zijn een betrouwbare fabrikant van het aardoliemateriaal en een exporteur voor API 6A en een 16C en andere verwante producten van het oliemateriaal, aangezien een professionele fabrikant, wij uitvoerig en geavanceerd productie en het testen materiaal hebben om ervoor te zorgen dat de producten aan de strenge vereisten van diverse normen voldoen.

onze hoofdproducten omvatten bron en Kerstboomproducten en datatransportbesturingproducten, goed testend producten enz. Zoals Flenzen, gesmede pijpen, Insluitende Hoofdspoelen, Buizenstelsel hoofdspoelen, flensadapters, T-stukken, Kruis, Stroomhoofd, Vernauwingsverzamelleiding, kleppen en verwante speciale acc van smeedstukdelen. aan API 6A, API 16C en de tekeningen van de klant. onze producten worden wijd gebruikt in olie en gas de industrie.

Wij hebben onze eigen installatie van het taksmeedstuk die dichtbij onze het machinaal bewerken basis is. Wij hebben faciliteiten wat smeedstuk, het machinaal bewerken, water het testen, het schilderen en Kwaliteitscontrolemateriaal omvat.

Volgens het principe van „kwaliteit eerst, vernieuwden de wetenschap en de technologie, georiënteerde mensen“, spaart elke CCSC-persoon geen inspanning om de klanten van beste producten en de diensten te voorzien. Door inspanningen van CCSC-personeel, zijn onze producten reeds uitgevoerd naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oost-Europa en een andere landen (gebieden). Met super kwaliteit, redelijke prijs en de professionele dienst, CCSC-is het bedrijf VIP leverancier en gebouwd strategisch partnerschap met nationale de aardoliebedrijven van sommige coutries geworden.

ccsc neemt het bedrijf „het verlenen van de meest gekwalificeerde producten, de meeste concurrerende prijzen en de meeste professionele dienst voor elke klant“ als zijn opdracht. Wij streven en pogen één van de meest professionele leveranciers van het olieveldmateriaal in China te zijn ernaar. Wij heten oprecht binnenlandse klanten en vrienden welkom en komen in het buitenland een bloeiende toekomst met ons tot stand brengen

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CCSC-de Naamloze vennootschap van het Aardoliemateriaal was opstelling op 2008, gelegen bij Jinhu-stad, Huaian-stad, China. Wij zijn een betrouwbare fabrikant van het aardoliemateriaal en een exporteur voor API 6A en een 16C en andere verwante producten van het oliemateriaal. Wij worden gewijd om beste producten aan onze klanten te brengen, en totale oplossing te verstrekken voor veiligheid, tijdsbesparingen, kwaliteit verzekerend en kosten die, zijn wij de ideale achterverdediger voor olievelddienstverleners verminderen.

Door inspanningen van CCSC-personeel, CCSC-accumuleerde de Naamloze vennootschap van het Aardoliemateriaal vele behulpzame cliënten op lange termijn en werd hun goedkeurt om vaste vriendschappelijke leverancier te zijn.

China CCSC Petroleum Equipment Limited Company Bedrijfsprofiel 0

CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company CCSC Petroleum Equipment Limited Company
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : CCSC

Aantal werknemers : 100~200

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China CCSC Petroleum Equipment Limited Company Certificaten China CCSC Petroleum Equipment Limited Company Certificaten China CCSC Petroleum Equipment Limited Company Certificaten China CCSC Petroleum Equipment Limited Company Certificaten